A mig camí dins del mundial de Horseball de Portugal

_____________________________________________________________________________________________________________________________
Comparteix:

Recordeu que us vaig explicar que marxava a Portugal a veure el Campionat del Món de Horseball? Doncs ja som a la meitat I m’ha passat volant!  Us escric aquestes línies gràcies a l’Anaïs que està al meu costat 😀

Estava molt il·lusionat per conèixer aquest esport i veure’l en directe, però la veritat és que és molt més espectacular del que m’esperava! Els cavalls van molt i molt ràpid i els jugadors es passen la pilota entre ells que ni la veus passar. A més, hi ha gent de tot el món! L’equip d’en Marià s’ha hagut d’enfrontar amb les seleccions d’Itàlia, d’Argentina i d’Austràlia, una de cada punta del món! Com que van quedar primers del seu grup,  competiran a les semifinals contra Bèlgica. A veure si tot va bé i guanyen i així poden arribar a la final!

L’Anaïs i la Berta em cuiden cada dia i em porten a un piló de llocs. Hem visitat La Fortaleza, A Guardia, hem anat a la platja a veure l’Atlàntic… i hem visitat Ponte de Lima, que és on dormim i on es fa la competició! Sabíeu que és el poble més antic de Portugal? Té un pont preciós que és de l’època medieval, i fins i tot hi ha un trosset d’aquest que el van fer els romans! La veritat és que Ponte de Lima és un lloc molt bonic, i de nit, quan obren tots els llums del pont i de les cases del costat del riu sembla màgic.

A les tardes és el moment de Horseball. Anem a l’Expolima, allà a on es fan tots els partits, i amb en Marià i els seus companys d’equip mirem els partits. M’agrada molt veure’ls amb ells perquè així m’expliquen moltíssimes coses d’aquest esport que sinó no sabria.

Ja us explicaré com acaba aquesta aventura, i si tornem a casa amb el títol de campions del món!

Us deixo amb un pilot de fotografies de la Berta Barnils!!! Gaudiu d’elles que són fantàstiques!!!