Activitats esportives populars a la Garrotxa

Comparteix:

pitu-crosto-activitats esportives-a-la-Garrotxa

Les activitats esportives són molt presents a la Garrotxa. Els seus paratges boscosos, corriols i zones muntanyenques conviden a practicar tota mena d’esports. Entitats, ens locals i multitud d’associacions cada any preparan amb esforç gran número d’esdeveniments esportius: BTT, Canicross, running, marxes, senderisme, cicloturisme, atletisme… Un indret privilegiat dins de la província de Girona.

En aquesta agenda -que trobaràs al final del text- dedicada a l’esport podràs consultar les activitats programades. No oblidis conèixer les dates amb antel·lació perquè moltes d’aquestes activitats esportives ofereixen descomptes per inscripcions anticipades.

Agenda activitats esportives

Busca per mes i any

Setembre, 2017

Sense esdeveniments. Filtra d'altres.

.

Terra de remences és una marxa cicloturiste que atrau a més de 3000 persones, Romànic Extrem és una marxa de trailrunning per la bonica població de la Vall de Bianya, La Desfrenada de Besalú una gran cursa en BTT, … i així decenes i decenes d’activitats atretes per aquest rústic indret denominat Garrotxa,

TrepitjaGarrotxa, La ruta dels Llenyataires, La Marxosa, La Lletisonada, La Parcel·laria, la cursa pel Cor de la Fageda, Cross Olot, la 100% Tondo, la Tramun, Orientayerros, Cames de Ferro… són altre exemples.

El calendari et mostrarà les activitats esportives que encara no han passat. Si vols saber més et convido a fer una recerca en la capseta de “Busca” a la pàgina d’inici de Quèvolsfer.cat. Aquí et filtrarà el nom de les activitats que busquis i si tens en compte que moltes d’elles es tornen a fer any darrera any et podràs fer una idea de les dates de les noves edicions.

A tall d’anècdota us deixo amb la meva trobada amb la Núria Picas, gran campiona del món d’ultratrails.

L’esport fa moure la Garrotxa!

.

.