Contacte Agenda Garrotxa

Comparteix:

Fer difusió d’activitats a l’Agenda! Contacte Agenda Garrotxa

.

contacte agenda Garrotxa - què vols fer

Per formulari a per correu electrònic a info[arroba]quevolsfer.cat

Sé de primera mà la il·lusió que es posa alhora d’organitzar un projecte, una iniciativa, d’endegar un esdeveniment… Aquest gust agredolç i nits de nervis de què tot surti bé, que estigui ben coordinat, que agradi, que el temps acompanyi… De la busca i captura (amb estima) de patrocinadors, col·laboradors i voluntaris. D’hores de reunions, de fulles de ruta, de retrocalendaris i… molt més.

I ara és el moment de fer un pas més. Fer difusió de la nostra fantàstica activitat, arribar al major número de persones que puguin participar i a la que compartir tot el nostre esforç.

Sóc ben conscient del que pot costar i més quan el nostre pressupost arriba on arriba (i més si ets una associació petita). Si has arribat fins aquí vull donar-te un cop de mà.

A l’Agenda de la Garrotxa Quevolsfer.cat tens el teu espai. No tinguis por i contacte, envia el teu cartell, explica’ns que has fet, emplena el formulari o dóna senyals de vida!. Aquí estem per escoltar-te. Contacte  Agenda Garrotxa

I recorda que la nostra agenda està dedicada a la Garrotxa. No podrem ajudar-te si la teva activitat no està relacionada amb aquesta comarca de Girona. Però qui sap! Pot ser algun dia em faré gran.

Et convido a xafardejar el web, hi ha l’agenda, hi ha un espai per notícies destacades, tinc xarxes socials, butlletí digital… i no et pensis el boca a orella també funciona perquè sovint amb paren pel carrer per preguntar-me que hi ha de nou per la Garrotxa.

.

Què un parli d’un mateix està molt bé, però que els altres parlin de tu, encara és millor.

.

Contacte Agenda  Garrotxa-Publicitat i difusió d'activitats a l'Agenda de la Garrotxa

.

.

.

Per qualsevol altre qüestió et facilitem el següent formulari.

També podeu contactar directament a l’adreça electrònica hola[arroba]quevolsfer.cat
Estarem molt contents de contactar-te!

.

Els camps amb asterisc (*) són obligatoris

El vostre nom *

El vostre email *

Tria al desplegable el tema del missatge *

Assumpte *

El vostre missatge *

Adjunta un fitxer (opcional) (Màx. 1 Mb; tipus de fitxers: gif, png, jpg, jpeg, doc, pdf)

Vols subscriure't al nostre butlletí de notícies i activitats? *

 No Ja estic subscrit 

Introdueix el següent per comprovar que no ets un robot *
captcha

En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals (Llei 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal), t’informo que les teves dades personals formen part dels fitxers de responsabilitat de quevolsfer, amb adreça Psg. Pare Pujiula, 19 -17850- Besalú (Girona). Seran tractats per aquesta, sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de gestionar la inscripció al servei sol·licitat i realitzar les gestions administratives necessàries.