Música i Concerts

Comparteix:
música i concerts Garrotxa

Amb la IAIA, concert Descampat de Santa Pau

Música i concerts són el que més es programen a la Garrotxa. Segons l’Anuari 2014 editat pel grup Enderrock  les comarques gironines és la segona província catalana on s’escolta més música per darrera del Camp de Tarragona. Als 6 mesos de vida d’aquest portal van fer un petit anàlisi del que es coïa a la nostra comarca que us deixo en aquest enllaç: La música és l’art més programat a la Garrotxa.

Música pop-rock, melòdica d’autor, folk i músiques del món és per ordre el més escoltat i programat. Però més gustos els colors i de ben segur que si has arribat fins aquí és que no vols que tu expliquin i ho vols viure en directe.

Amb l’agenda música i concerts Garrotxa et presentem tot tipus d’iniciatives de les més arriscades i petit format fins a les produccions de les industries musicals. Totes són importants perquè la música d’un bon concert et transporta i et balluga.

Recomanacions musicals i concerts a la Garrotxa

.

Agenda música i concerts Garrotxa

Setembre, 2017

Sense esdeveniments. Filtra d'altres.

 

Aquí us deixo amb articles que inclouen entrevistes a alguns grups de música que he pogut conèixer en els concerts programats a la Garrotxa.

.

-Festival Descampat de Santa Pau i la Greda Street Band

-Festival Beuda Calling i “Hora de Joglar”

-A Besalú amb el grup de Folc Riu del Baix Llobregat