Pitu Crostó

Comparteix:

Pitu Crostó a Praga

Benvolguts i benvolgudes,

Estic molt emocionat per poder presentar-me a tots vosaltres. Sóc en Pitu Crostó i Grau i he decidit sortir amb una petita motxilla i començar a omplir-la de il·lusions, aventures, records i grans moments.

Vaig néixer a Can Distret envoltat d’un entorn increïble, entre boscos de roures i alzines, de sorres volcàniques i pobles medievals.

Un indret de tradicions marcat per una gent senzilla amant del seu territori i la seva llengua. Estic parlant de la Garrotxa (Girona). He enflairat cada racó d’aquesta “terra aspre i de mala petja” denominada així per la seva especial geografia i frondosa vegetació.

De ben petit la iaia en deia cul inquiet perquè no he deixat d’aprendre i deixar-me sorprendre per tot el que m’envolta i és per això que estic aquí amb vosaltres.

M’he marcat un nou objectiu: poder donar a conèixer aquesta terra, la seva màgia, la seva cultura i les seves tradicions a tothom que estigui disposat a escoltar i tingui una ànima curiosa.

Vull fer-me ressò de qualsevol activitat cultural i creativa sigui petita o gran i poder compartir-la amb vosaltres. La cultura és un indicatiu de la salut d’un país.

M’encanta viatjar.  Les meves cames són curtes però les meves aspiracions no han trobat fronteres i m’agradaria poder compartir grans experiències ja siguin a pocs quilòmetres o a milles de distància. Si vols emportar-me de viatge fes click aquí i si vols conèixer on he anat pots visitar els viatges d’en Pitu.

Junts aconseguirem grans fites i descobrirem el món meravellós que ens envolta. Et convido a despertar la curiositat del nen que tots portem a dins.

icona-pitu

Pitu Costró i Grau.

.

.

.

Darreres notícies d’en Pitu
playa

El lujo de dormir junto al mar

Hace años conocer el mar para alguien de interior suponía un desembolso económico y un derroche de tiempo que no todos podían ...

captura-gironanoticies

Onze anys amb GironaNoticies.com

GironaNoticies.com compleix onze anys en ple creixement El portal del grup GN celebrarà l’efemèride aquest diumenge 11 de setembre consolidat com un dels ...

grades horseball campionat portugal

A mig camí dins del mundial de Horseball de Portugal

Recordeu que us vaig explicar que marxava a Portugal a veure el Campionat del Món de Horseball? Doncs ja som a la ...

buzones

El buzoneo se agarra a las cuatro C’s del geomarketing

El sector avanza a gran ritmo basado en una metodología que combina valores como la competencia, el cliente, la concentración y la ...

horseball

Horseball, viatge al campionat mundial de Portugal

Em trobo davant d’un viatge que em fa especial il·lusió. M’he proposat apropar-vos a un esport minoritari denominat Horseball. De ben segur ...

playa

El lujo de dormir junto al mar

1
captura-gironanoticies

Onze anys amb GironaNoticies.com

2
grades horseball campionat portugal

A mig camí dins del mundial de Horseball de Portugal

3
buzones

El buzoneo se agarra a las cuatro C’s del geomarketing

4
horseball

Horseball, viatge al campionat mundial de Portugal

5

Veure históric d’entrades d’en Pitu Crostó i Grau