Qui som

Comparteix:

Quevolsfer.cat és un portal impulsat per les germanes Laura i Rocío R. Grau.  Amants del paisatge i la cultura, així com del món de la comunicació, vam decidir crear una plataforma que visualitzés i donés valor al gran patrimoni monumental, natural i cultural de la comarca de la Garrotxa, on viuen actualment.

Són moltes les administracions, associacions, empreses o particulars que dia a dia treballen per impulsar activitats que ajuden a la democratització i dinamització del món cultural, que mantenen viu el caliu de les tradicions i que troben a l’oci i el consum artístic una manera de posar valor afegit a les seves empreses o responsabilitats socials.

L’objectiu d’aquest portal és fer partícip a la ciutadania de tota aquesta riquesa, de donar una plataforma als programadors de tota mena i de difondre les particularitats de la Garrotxa.

A l’equip també hi trobem un personatge insòlit: en Pitu Crostó de Can Distret.  Ell representa l’esperit de la curiositat i l’aventura.  Mitjançant la seva experiència, els seus viatges i els seus coneixements coneixerem més profundament la riquesa de la Garrotxa.

Esperem que trobeu en aquest lloc un munt de propostes i coneixements que us agradin; i que ens visiteu sovint per compartir incansablement aquesta meravellosa terra que ens acull a tots.

.

El nostre butlletí electrònic

Si vols mantenir-te informat t’enviem un butlletí setmanal amb les activitats més destacades.  Una bona selecció amb tots els municipis de la Garrotxa que oferten oci i cultura.  Cumplim estrictament les polítiques de protecció de dades i només enviem la informació que necessites.  Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment, o compartir la informació amb altres persones.

Per subscriure’t has d’emplenar aquest petit formulari, amb el teu nom, correu electrònic i població on vius.

No t’en perdis ni una!


Contacta amb nosaltres

Contacte general

contacte amb nosaltres - què vols fer - La Garrotxa

Per qualsevol qüestió, dubte, col·laboració, si vols recomanar-nos algun indret, explicar-nos alguna anècdota, destacar algun personatge singular, corregir alguna informació o si tens ganes de promocionar els teus serveis, aquest és el lloc!

Envia les teves activitats

Si tens previst programar alguna activitat, ens agradarà ajudar-te amb la difusió.  Aquí trobaràs un formulari complet per enviar-nos la teva activitat per incloure-la a l’agenda.

Viatja amb en Pitu

Viatja amb en Pitu

Tens previst per un viatge a l’estranger o realitzar alguna activitat sorprenent? Vols realitzar algun repte?  En Pitu t’acompanyarà encantat per fer difusió de la teva aventura.