Cursos i Tallers

Comparteix:

cursos tallers de la garrotxaCursos Tallers de la Garrotxa és una pàgina dedicada a l’aprenetatge, al reciclatge i amb aquest to de creativitat. Sempre som a temps de recórrer nous camins i explorar nous corriols del coneixement.

I com diuen per a gustos els colors, els cursos i tallers que pots trobar a la Garrotxa són de tot tipus.  La imaginació és el límit i la imaginació que jo sàpiga no té fronteres.

Has pensat en dedicar-te una mica de temps? I no em refereixo només a aquesta visita ràpida al mirall per després fer-te un selfie xulo que després compartiràs. Dedicat temps a aprendre i relacionar-te amb els altres a descobrir aquesta actitud que tenies amagada… Embruta’t les mans, perd la vergonya, canta, agafa una agulla de cosir, aprén a fer confitura… l’agenda de cursos tallers de la Garrotxa t’informa i la decisió està a les teves mans.

Aquí no et parlarem de formació reglada o de grans masters, però podràs trobar iniciatives, petites i mitjanes, que amb esforç i il·lusió ofereixen: entitats, ens locals garrotxins i petits “mestres” que en definitiva volen compartir, ensenyar i fer crèixer a tots els seus alumnes.

T’animes?

.

Agenda de cursos tallers de la Garrotxa

.

Setembre, 2017

Sense esdeveniments. Filtra d'altres.

creativitat com nens

La Cultura és Creativitat. 14 Coses que poden ensenyar-nos els infants

Si penses que ets massa petit com per marcar la diferència. Intenta dormir amb un mosquit a l’habitació. Proverbi africà. No tothom coneix ...

codeclub-a-besalu

Ajuda al Codeclub!

El Codeclubcat.org és un projecte que a la Garrotxa s'ha iniciat a principis d’aquest curs acadèmic 2013-2014 i forma part d'un projecte amb ...

creativitat com nens

La Cultura és Creativitat. 14 Coses que poden ensenyar-nos els

1
codeclub-a-besalu

Ajuda al Codeclub!

2

.