Viajta amb en Pitu Crostó

Comparteix:

Viatja amb en Pitu Crostó

icona-pitu

Quina il•lusió! T’estàs plantejant portar-me de viatge…

Primer de tot informar-te que sóc de sucre el que vol dir que ocupo poc espai, no m’hauràs de comprar bitllet, gaudeixo de qualsevol activitat, no busco brega i no passa res si em mulles o em dónes de menjar passada la mitjanit.
Com que sóc petitot i per assegurar-me que em cuidaràs bé només et demano que segueixis aquestes petites pautes:

Omple el formulari que trobaràs més avall. Em posaré en contacte amb tu per dir-te si puc acompanyar-te.

  • Compartirem amb tot el món les fotos que fem al nostre viatge.
  • Em trobaré lluny de casa… Sóc valent, però necessito carantonyes i que em cuidis.
  • Quan acabi el viatge m’has de tornar a casa per que pugui fer més viatges amb altres persones.
  • Valoro enormement la dignitat humana.  Respecto als que m’envolten i respecto a la nostra mare terra.  No ens fiquem en embolics!!!.

Estic molt emocionat per poder compartir un munt d’aventures al vostre costat!

Qualsevol dubte que tingueu podeu contactar-me a hola@quevolsfer.com

icona-pitu Us espero!

Pitu Crostó i Grau

 

 

FORMULARI

Els camps amb asterisc (*) són obligatoris

El vostre nom i cognoms *

El vostre email *

Adreça postal

Població/Ciutat *

Codi Postal

Telèfon de contacte

Destinació del viatge *

Motiu del viatge *

Data de començament del viatge *

Data de finalització del viatge *

Comentaris

Vols subscriure't al nostre butlletí d'activitats i notícies? *

 No Ja estic subscrit 

Introdueix el següent per comprovar que no ets un robot *
captcha

En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals (Llei 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal), t’informo que les teves dades personals formen part dels fitxers de responsabilitat de quevolsfer, amb adreça Psg. Pare Pujiula, 19 -17850- Besalú (Girona). Seran tractats per aquesta, sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de gestionar la inscripció al servei sol·licitat i realitzar les gestions administratives necessàries.